Zen Out -studio

Hengitä syvään. Nauti. Vapaudu. Voimistu. Eheydy. Uudistu. Palaudu.

Joogastudiomme Kirkkonummella haluaa palvella sinua monipuolisesti. Studiolta löydät joogan lisäksi monia muita hyvinvointipalveluja. Me kun uskomme siihen, että kun sinä voit hyvin, niin silloin levität hyvinvointia myös ympärillesi eri muodoissa, ja näin meistä jokainen teoillaan ja valinnoillaan luo hyvää ja parempaa maailmaa meille kaikille. 


Jooga

Joogan positiiviset vaikutukset kehon ja mielen hyvinvoinnille ovat olleet tiedossa jo pitkään. Tuntitarjonnastamme löytyy vahvistavia ja dynaamisia tunteja, sekä erilaisia rauhoittavia ja rentouttavia tunteja.Kurkkaa varauskalenteri ja varaa paikkasi! Meile voi myös tulla tunnille ilman varausta mutta huomiothan että toiminnan ollessa pientä ja alussa, niin kaikki tunnit eivät välttämättä toteudu ilman varauksia!

 https://www.varaaheti.fi/zenout

Shiatsu

Shiatsu on perinteinen itämainen hoitomuoto jossa kehoa käsitellään sormin ja kämmenin painellen, sekä lisätään liikkuvuutta lempeillä venytys- ja manipulaatiotekniikoilla. Shiatsu rentouttaa, vapauttaa lihasten jännityksiä, parantaa verenkiertoa ja lymfakiertoa, sekä aktivoi aineenvaihduntaa. Hoito tehdään akupisteitä hyödyntäen kevyen vaatetuksen läpi futon -patjalla leväten. Varauskalenterissa muutamia esimerkkiaikoja esillä ja varattavissa, mutta voit myös kysyä muita, itsellesi sopivampia aikoja ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@zenout.fi

https://www.varaaheti.fi/zenout

Taide

Studion seinille saattaa ilmestyä paikallisten valokuvaajien ja taiteilijoiden teoksia silloin tällöin. Kerromme taiteilijoista ja teoksista enemmän myöhemmin. Stay tuned :)

Kivikorut

Studiolla on nähtävissä ja myynnissä luonnonkivistä tehtyjä mala-, ranne- ja korvakoruja. Korukivet ovat muovautuneet maan uumenissa paineen ja ajan muokkaamina, ja ne tuovat kauneudellaan sekä upeilla yksityiskohdillaan mukana kannettavaan muotoon sen ihmetyksen, arvostuksen ja rakkauden mitä tunnemme luontoa kohtaan. 

Akupunktio Puu

Kiinalainen lääketiede - akupunktio ja kuivakuppaus

Akupunktiota käytetään mm. uniongelmien, masennuksn stressin, pelkojen, ahdistusten, erilaisten jännitys- ja kiputilojen, ruuansulatusvaivojen, turvotusten ja hormonaalisten ongelmien hoitoon sekä vahvistamaan kehon luontaista vastustuskykyä ja elinvoimaisuutta.        Kuivakuppaus on nopea ja tehokas tapa saada huomattavaa helpotusta esimerkiksi pitkäaikaisiinkin niska- ja hartiaseudun jumeihin. 

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni <3

-Iida-Lea Kainulainen 

Lisätiedot ja ajanvaraus: www.akupunktiopuu.fi

BioBalance

Kehon toimintojen tasapaino eli homeostaasi on kehomme luonnollinen tila. Se on hyvän terveyden ja hyvinvoinnin perusta. Kehomme pyrkii aina korjaamaan mahdollisia epätasapainotiloja, mutta välillä kehon oma järjestelmä kaipaa tukea. BioBalance tarjoaa valmennusta ja työkaluja hyvinvointisi tasapainottamiseen juuri sinun kehollesi sopivalla tavalla. Käytettävissä mm Bioresonanssia, ravinoneuvontaa, äänimaljarentoutus, sekä SoundfulYin®.

 https://www.biobalance.fi/biobalance/